Un cetăţean macedonean a fost prins în timp ce încerca să achite taxa de pod la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat cu o bancnotă de 200 de euro falsă, acesta fiind cercetat pentru pentru punere în circulaţie de valori falsificate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat dat publicităţii luni de Poliţia de Frontieră, sâmbătă, în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă.

Poliţiştii de frontieră au constatat, în uma verificărilor, că cel care a prezentat bancnota falsă este un cetăţean macedonean în vârstă de 38 de ani care le-a declarat autorităţilor din România că nu ştia că bancnota era falsă. În urma examinării bancnotei s-a staiblit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă specifice uneia autentice.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie de valori falsificate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.