Un bărbat de 53 de ani, din Bucureşti, cetăţean israelian, suspectat că, din 2017 şi până în prezent, a vândut cocaină a fost reţinut, în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii DIICOT Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Piteşti, cu sprijinul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au făcut, joi, 6 percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi Ilfov, la locuinţele unui bărbat, de 53 de ani, din Bucureşti, cetăţean israelian, bănuit de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.
 
”În urma percheziţiilor, au fost ridicate 5 grame de substanţă pulverulentă, susceptibilă a fi drog de mare risc, 3 comprimate şi 5 grame de fragmente vegetale susceptibile a fi droguri de risc, ustensile ce ar fi fost folosite la prelucrarea şi consumul substanţelor cu efect psihoactiv, 5 unităţi de calcul, 6 telefoane mobile, 26.000 de lei, 11.600 de euro, 1.700 de dolari, dar şi alte obiecte şi înscrisuri utile administrării probatoriului”, arată Poliţia Română.
 
Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2017 şi până în prezent, bărbatul ar fi introdus în ţară şi vândut droguri de risc şi de mare risc.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Tribunalului Argeş, cu propunere de arestare preventivă.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.