Autorităţile din Vrancea sunt în alertă după ce un cetăţean algerian care se afla într-un centru de carantină din Focşani a reuşit să plece din acel loc. Poliţiştii îl caută în tot judeţul, dar şi în împrejurimi, fiind dat inclusiv în consemn la frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cetăţeanul străin a fost prins de poliţiştii TF Focşani în urmă cu o săptămână, după ce a intrat ilegal în ţară, parcurgând pe jos distanţa dintre Mihova (Ucraina) şi localitatea Falcău, din Suceava. După ce a fost prins, el a fost dus într-un centru de carantină, de unde a fugit însă miercuri seară, acum fiind căutat de poliţişti.

”La data de 18.06.2020, cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie TF Focşani au depistat un cetăţean care în cursul zilei de 17.06.a.c. ar fi pătruns ilegal pe teritoriul României. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, tânărul fiind depus într-un centru de carantină de pe raza municipiului Focşani. La data de 24.06.2020, cel în cauză a plecat din centrul de carantină, acesta fiind dat în consemn. În prezent, se efectuează cercetări în vederea depistării tânărului şi luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis poliţiştii din Vrancea.

Poliţiştii spun şi că din verificări rezultă că acesta ar fi parcurs pe jos distanţa dintre localitatea Mihova (Ucraina) şi localitatea Falcău din judeţul Suceava. Alegerianul de 23 de ani ar fi intrat în România cu gândul de a ajunge în Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.