Traficul rutier este îngreunat, sâmbătă seară, la ieşirea de pe Autostrada A1 Sibiu - Deva către localitatea Holdea, judeţul Hunedoara, din cauză că DN 68A nu poate prelua tot fluxul de maşini. În zonă se circulă în coloană, pe aproximativ un kilometru, aglomeraţie fiind şi între Holdea şi Margina (Timiş).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la ieşirea de la kilometrul 412 către localitatea Holdea, judeţul Hunedoara, s-a format coloană de autovehicule în mişcare pe aproximativ un kilometru, din cauza capacităţii reduse de preluare a fluxului auto de DN 68A.

În condiţii de aglomeraţie se circulă şi pe DN 68A între localităţile Holdea şi Margina, judeţul Timiş.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să semnalizeze încetinirea pentru încheierea coloanei prin folosirea luminilor de avarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.