Circulaţia rutieră se desfăşoară, sâmbătă dimineaţă, în condiţii de ceaţă, pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Galaţi şi Iaşi, unde, în unele zone, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri, arată Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă dimineaţă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, A4 Ovidiu-Agigea şi DN 1 Bucureşti – Braşov se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

Pe mai multe artere din judeţele Bacău, Galaţi şi Iaşi se semnalează ceaţă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Poliţiştii îi sfătuitesc pe şoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să nu facă manevre riscante şi să folosească luminile de ceaţă, pentru a evita accidentele rutiere.

De altfel, meteorologii au emis atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă, valabile până la ora 10.00, în judeţele Galaţi, Iaşi, Bacău (în zonele  Podu Turcului, Răchitoasa, Corbasca, Stănişeşti, Glăvăneşti, Motoşeni, Pânceşti, Parincea, Ungureni, Plopana, Dealu Morii, Găiceana, Huruieşti, Tătărăşti, Traian, Lipova, Filipeni, Vultureni, Odobeşti, Coloneşti, Roşiori, Secuieni, Onceşti, Izvoru Berheciului) şi Vaslui. Acolo, se va semnala, local, ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.