Cei patru bărbaţi suspectaţi că au furat din maşini lăsate nesupravegheate în zona Pădurii Pustnicu, oraşul Pantelimon, reţinuţi joi pentru 24 de ore, au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbaţii ar fi furat din maşini bani şi carduri contactless, pe care ulterior le-ar fi folosit pentru plăţi în limita a 100 de lei, pentru că de la această sumă este necesar codul PIN.

Ei au vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani şi sunt din comuna Moviliţa, judeţul Ialomiţa.

Joi, în urma mai multor percheziţii derulate de poliţiştii din Ilfov, pe numele celor patru au fost emise mandate de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, procurorii au decis să I

plaseze pe cei patru sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii din Ilfov au făcut joi dimineaţă patru percheziţii în localitatea ialomiţeană Moviliţa, în acest caz.Unul dintre bărbaţi a fost reţinut şi de IPJ Ialomiţa, în urma unei acţiuni desfăşurate la începutul săptămânii, însă a fost eliberat ulterior prin decizia procurorului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.