Prognosticul medicilor este rezervat în cazul băiatului de 19 ani care a supravieţuit atacului din Grădina Botanică din Craiova, când el şi fata de 14 ani careîl însoţea au fost înjunghiaţi de un tânăr de 17 ani, care a fost reţinut. Adolescenta de 14 ani a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pacientul este în continuare internat în clinica ATI, în stare extrem de gravă, instabil, primeşte tratament de terapie intensivă complex şi susţinut, este în permanenţă monitorizat, spravegheat şi ingrijit de o echipă multidisciplinară de specialişti”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Conform medicului, prognosticul este unul rezervat.

Marţi după amiază, un tânăr de 17 ani s-a întâlnit cu cele două victime, iar între aceştia a izbucnit un conflict în urma căruia tânărul de 17 ani ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit celor doi.
Tânărul de 17 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor şi de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.