Un Tânăr de 21 de ani din localitatea Armeniş, judeţul Caraş Severin, a fost prins conducând pe DN 6 după ce consumase alcool, testul făcut pe loc ndicând 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi-noapte, la ora 02.02, poliţişti de la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Caraş-Severin au oprit pentru control pe DN6, în localitatea Armeniş, un autoturism condus din direcţia Caransebeş către Orşova, de tânăr de 21 de ani, din localitate, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă sâmbătă IPJ Caraş-Severin.
 
Tânărul a fost testat şi cu privire la consumul de substanţe psihoactive, rezultatul fiind negativ. 
 
Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.