Poliţiştii din judeţul Caraş-Severin au depistat un bărbat de 31 de ani care a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce a lovit cu pumnul şi cu o bucată de lemn, un alt bărbat, în zona feţei, acesta din urmă necesitând 35 de zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Caraş-Severin au depistat un bărbat de 31 de ani din municipiu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani de închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor”, a transmis vineri IPJ Caraş-Severin.
 
Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Caraş-Severin după în data de 27 mai 2020 lovit un bărbat cu pumnul în zona feţei şi cu o bucată de lemn în zona capului. In urma loviturilor primite bărbatul lovit a avut nevoie, pentru vindecare de 35 de zile de îngrijiri medicale. 
 
Bărbatul de 31 de ani a fost dus la Penitenciarul Timişoara, pentru executarea pedepsei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.