Poliţiştii din Caraş-Severin au făcut, joi, percheziţii la persoane suspectate de contrafacerea de produse de îmbrăcăminte

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 9 februarie, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, au efectuat 2 percheziţii domiciliare în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, a transmis, joi, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a părecizat că bănuit de comiterea faptelor fiind un tânăr de 19 ani din Moldova Nouă.

”În urma activităţilor au fost indisponibilizate bunuri de aproximativ 100.000 de lei, respectiv 4 maşini de brodat, 1 laptop, 1 telefon mobil, precum şi peste 400 de bluze tip hanorac de diferite mărimi, inscripţionate cu diferite mărci cunoscute”, a mai transmis sursa citată.

Acţiunile au fost realizate cu suportul operativ al Biroului de Analiza Informaţiilor Caraş-Severin.

Conform Legii nr. 84 din 15 aprilie 1998 (republicată) privind mărcile şi indicaţiile geografice, punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.