Fostul primar al oraşului Bocşa din judeţul Caraş-Severin, Emanuel Dănilă, s-a împişcat mortal în propria locuinţă, trupul său fiind găsit de soţie. Bărbatul a demisionat din funcţie în luna martie, pe fondul unei depresii post-Covid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această dimineaţă, la ora 08.29, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că şi-a găsit soţul împuşcat în locuinţă. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocşa, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului", transmite IPJ Caraş-Severin. 
 
Echipajul Serviciului de Ambulanţă ajuns la faţa locului a constatat decesul bărbatului. 
 
De asemenea, la faţa locului a fost găsită o armă de vânătoare. 
 
"În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin se află la faţa locului în vederea efectuării cercetării la faţa locului şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deţinută legal de bărbatul în cauză", transmite IPJ Caras-Severin.
 
Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
 
Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, care este preşedintele PNL Caraş-Severin, a scris pe pagina sa de Facebook ca bărbatul găsit împuşcat este fostul primar al oraşului Bocşa care a demisionat în luna martie pe fondul unei depresii post-Covid.
 
"Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocşa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voinţa lui. Este un gest tragic şi disperat, într-o lună a durerii şi a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a şi demisionat din funcţia de Primar.Era un om bun şi harnic, un coleg sincer şi devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. 
Condoleanţe familiei îndurereate, alături de care noi, Filiala PNL Caraş-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească!", a scris Marcel Vela.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.