Două persoane în vârstă de peste 70 de ani au murit, joi, într-un accident rutier produs pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa. Evenimentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Accident rutier pe DN 58 la ieşirea din Caransebeş spre Reşiţa, două autoturisme implicate. Acţionează Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi IPJ Caraş-Severin”, a transmis, joi, ISU Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate patru persoane, două fiind găsite în stop cardio-respirator.

Victima a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii şi predată echipajului medical in stop cardio respirator.

”Cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a mai transmis ISU.

La rândul lor, poliţiştii au precizat că, din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeş, la intersecţia cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

”În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 72 de ani şi a pasagerei dreapta faţă, de 76 de ani. Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative”, au precizat poliţiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.