Poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit, într-un autocamion cu produse alimentare, cantitatea de 8.700.000 de ţigarete, 435.000 de pachete de ţigări, estimată la o valoare de peste 10,8 milioane lei, care urma a fi introdusă ilegal în ţară. Şoferul autovehiculului era un cetăţean bulgar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18.08.2023, în jurul orei 8.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, un cetăţean bulgar. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse alimentare în Belgia. În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la desigilarea mijlocului de transport şi efectuarea unui control amănunţit asupra încărcăturii acestuia. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele mărfii declarate în documente (metoda capac), 800 de baxuri ce conţineau 8.700.000 de ţigarete (435.000 de pachete)”, anunţă Poliţia de Frontieră.

Ţigările, în valoare totală de aproximativ 10.875.000 de lei, au fost indisponibilizate, iar şoferul autocamionului a fost reţinut pentru 24 ore.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.