Un bărbat din Vulcan, judeţul Hunedoara şi o femeie din Dragalina, judeţul Călăraşi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de proxenetism. Cei doi sunt suspectaţi că au obţinut sume mari de bani de bani de pe urma exploatării unor tinere românce în ţară dar şi în Spania, Franţa, Germania, Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Conform datelor furnizate sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, bărbatul de 42 se ani şi femeia de 45 de ani îşi racolau victimele folosind metoda „loverboy” şi timp de mai mulţi ani, începând cu 2019, au reuşit să obţină sume mari de bani de pe urma unor tinere care se prostituau în beneficiul lor pe teritoriul României, Franţei, Spaniei, Germania şi Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.
În urma totalizării sumelor de bani trimise în ţară prin transferuri financiare, a rezultat faptul că persoanele în cauză au efectuat 244 de transferuri, în valoare de 79.655 de euro, 10.439 de lire sterline şi 112.409 de lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.