Pompierii din Buzău intervin, vineri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuinţă din localitatea Râmnicelu, extinzându-se şi la o a doua proprietate. Într-una dintre case, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, focul a cuprins, vineri dimineaţă, o casă din localitatea Râmnicelu. Ulterior, flăcările s-au extins şi la o proprietate învecinată, flăcările manifestându-se pe o suprafaţă de circa 70 de metri pătraţi.

La faţa locului, au fost mobilizate două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere incendii cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, dar şi poliţişti. La sosirea pompierilor, declaraţiile localnicilor au fost contradictorii. Oamenii nu au ştiut să le spună salvatorilor dacă înăutru sunt sau nu persoane surprinse de foc.

Când au intrat într-una din casele cuprinde de foc, unde tavanul şi acoperişul erau prăbuşite, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al unui copil de circa 2 ani. Pompierii fac scotociriri pentru a vedea dacă mai sunt şi alte persoane surprinse de foc.

La acest moment, incendiul este localizat şi se intervine pentru lichidarea tututor focarelor. La finalul intervenţiei, pompierii vor stabili cauza incendiului, o anchetă urmând a fi derulată şi de poliţişti dat fiind decesul copilului de 2 ani.


              
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.