Inspectoratul General de Aviaţie trimite în judeţul Buzău un elicopter în sprijinul echipelor de căutare care scotocesc comuna Săgeata, unde a dispărut o fetiţă de 5 ani şi 7 luni, cu autism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, elicopterul va survola zona, în speranţa că fetiţa va fi găsită mai repede.

Între timp, peste 100 de oameni continua să o caute pe minora  care a dispărut de casă joi noapte, din satul buzoian Găvăneşti, comuna Săgeata. Poliţişti, pompieri, jandarmi, ajutaţi de voluntari din Buzau şi Braşov scotocesc împrejurimile, dar până acum copila nu a fost găsită. La căutări participă câini de urmă, pompieri cu mai multe bărci pneumatice, 25 de autospeciale de la MAI, ATV-uri, jandarmi, poliţişti, dar şi localnici împreună cu familia fetei şi oameni veniţi de la Braşov să ajute la căutări.

Căutări au loc la sol dar şi pe rîul Buzău pentru că poliţiştii iau în calcul inclusiv varianta înecului.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, în legătură cu dispariţia minorei Scarlat Raisa Florentina, de 5 ani şi 7 luni.

Aceasta a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Găvăneşti, în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit.

"La momentul dispariţiei, minoră era îmbrăcată cu pantaloni scurţi de culoare roşie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculţă", conform Poliţiei

Aceasta are un metru înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Fetiţa este diagnosticată cu dizabilităţi de dezvoltare şi nu răspunde când este strigată pe nume. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.