Un elev de 13 ani din judeţul Buzău a fost rănit uşor marţi, în timp ce se afla în microbuzul şcolar, după ce şoferul care era băut a frânat brusc. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a fost sesizat marţi, la orele prânzului, de către personalul medical din localitatea buzoiană Scutelnici, că un elev de 13 ani al şcolii generale din localitate a fost rănit în timp ce se se afla în microbuzul care îi transporta pe copii acasă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Doiniţa Mihalache.

Din primele verificări făcute de poliţişti la faţa locului a rezultat că şoferul microbuzului şcolar, în vârstă de 48 de ani, în timp ce efectua transportul elevilor pe ruta Scutelnici – Arcanu – Brăgăreasa, a frânat brusc, iar unul dintre copii a fost rănit uşor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că avea o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.