Un bărbat din Bacău, condamnat pentru furt şi dat în urmărire naţională, este suspectat că ar fi violat o bătrână din judeţul Buzău şi ar fi spart o locuinţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Buzău au fost anunţaţi, luni că un necunoscut ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 86 de ani din comuna Pardoşi şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei ei.

În timp ce se făcea cercetarea la faţa locului, poliţiştii au au fost sesizaţi că într-o altă locuinţă din aceeaşi comună s-a pătruns cu intenţia de a sustrage bunuri.

În urma cercetărilor, a fost identificat un bărbat din Bacău, în vârstă de 45 de ani, suspectat de ambele fapte.

Bărbatul ar fi intrat în locuinţa femeii cu intenţia de a sustrage bunuri, dar a fost surprins de aceasta şi a violat-o. La plecare, suspectul ar fi sustras suma de 40 de lei.

Ulterior, băcăuanul ar fi intrat şi într-o altă locuinţă cu intenţia de a sustrage bunuri.

”Din verificările efectuate, a rezultat că bărbatul era dat în urmărire de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Zărneşti”, au transmis poliţiştii din Buzău.

În trecut, bărbatul a comis un furt pentru care a fost condamnat. El a fost încarcerat în arestul Poliţiei Judeţene Buzău.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.