Un buzoian care trebuia să fie în carantină, fiind contact direct al unui caz confirmat de coronavirus, a fost prins dejandarmi în cel mai aglomerat loc din municipiul Buzău, în Piaţa Centrală, unde vindea ţigări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul de 44 de ani a fost depistat de un echipaj de jandarmerie în zona Pieţei Centrale. Jandarmilor le-a atras atenţia bagajul voluminos pe care buzoianul îl avea asupra sa, dar şi faptul că la vederea oamenilor legii, acesta a început să aibă un comportament suspect,  încercând să evite echipajul.

Jandarmii i-au cerut documentele şi aşa au stabilit că acesta trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat de COVID 19. Mai mult, asupra sa au fost găsite aproape 9800 ţigarete netimbrate, pe care voia să le vândă.

"Un echipaj de jandarmerie a depistat în zona Pieţei Centrale din municipiul Buzău un bărbat de 44 de ani, care avea asupra sa un bagaj voluminos, iar la vederea jandarmilor, a afişat un comportament suspect şi a încercat să evite întâlnirea cu aceştia. Având în vedere acest aspect, jandarmii au trecut la legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, în urma verificările efectuate, fiind descoperite asupra buzoianului 9720 ţigarete netimbrate, pe care le deţinea în vederea comercializării. Totodată, verificările au scos la iveală că acesta trebuia să fie în carantină la domiciliu, fiind contact cu un caz confirmat COVID 19",  transmite Jandarmeria Buzău.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru  contrabandă cu ţigări şi l-au amendat pe buzoian cu suma de 1000 lei pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.