Trei pietoni, adolescenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, au fost răniţi, miercuri seară, la Siriu, judeţul Buzău, după ce au fost loviţi de un autoturism scăpat de sub control în urma impactului cu o altă maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe DN 10, la Siriu, în judeţul Buzău.

Din primele date de la locul accidentului, un autoturism condus de un şofer de 27 de ani, din Siriu, a lovit o maşină care circula în faţa sa şi la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate.

În urma impactului, autoturismul tânărului de 19 ani a ricoşat într-un gard de pe sensul opus de mers, lovind trei pietoni care se aflau în zonă.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din Siriu, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.