Un bărbat de 32 de ani din Buzău, care s-a urcat băut la volanul unui autoturism deşi nu deţine permis de conducere, a provocat, duminică seară, un accident în urma căruia pasagerul aflat în maşină cu el a fost rănit şi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism dinspre Bulevardul 1 Decembrie 1918 spre Bulevardul Stadionului, un şofer de 32 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp marginal. 

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului, un tânăr de 27 de ani, care a fost preluat de Ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar şoferul fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.