Un tânăr de 26 de ani din Buzău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce în noaptea de 29 spre 30 octombrie ar fi furat de pe o stradă din oraş un autoturism pe care l-ar fi abandonat la câteva sute de metri distanţă după ce a lovit un alt autoturism staţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, în ziua de 31 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au depistat principalul bănuit în cazul unui furt în scop de folosinţă, un buzoian de 26 de ani. Fapta a fost sesizată în data de 30 octombrie, de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Buzău.
 
Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că, în noaptea de 29/30 octombrie, tânărul ar fi profitat de faptul că maşina nu era asigurată, având cheile în contact, ar fi condus-o câteva sute de metri şi ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism staţionat. De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere.
 
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat unităţii de parchet, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.