Un tânăr din judeţul Buzău a fost arestat sâmbătă după ce a comis o serie de tâlhării şi infracţiuni cu violenţă. Printre altele, individul şi-a bătut un cunoscut după care i-a violat concubina şi a obligat-o să-l însoţească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din Buzău au demarat cercetări după ce, vineri dimineaţă, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei a sunat la 112 şi a sesizat că a fost victima unei agresiuni.
 
Din cercetările efectuate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, de 35 de ani, din comuna Smeeni, judeţul Buzău, care, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, ar fi mers la domiciliul reclamantului pentru clarificarea unor neînţelegeri legate de restituirea unei sume de bani.
 
Ulterior, discuţiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei şi, sub ameninţări, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu concubina acestuia.
 
La plecare, acesta ar fi luat mai multe bunuri şi sume de bani din locuinţă şi ar fi forţat-o pe femeie să-l însoţească, meninţând-o în continuare cu acte de violenţă.
 
Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiaşi zile, pe fondul unei altercaţii spontane, un alt tânăr,  pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău.
 
Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi sustras dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.
 
De asemenea, în urma cercetării la faţa locului, poliţiştii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu victima, în Sinaia.
 
Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost depistat în Sinaia şi,
cu intervenţia Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost ridicat dintr-o unitate de cazare din staţiune, unde se cazase împreună cu femeia de 26 de ani.
 
El a fost preluat şi condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
 
Împotriva sa a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.
 
Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi urmare sesizării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.