Şoferul care a provocat accidentul de la Buzău, soldat cu rănirea mai multor persoane, este sub influenţa băuturilor alcoolice, iar la autoturismul cu care circula avea anvelope de vară. Carosabilul în zona în care s-a produs accidentul este umed, iar afară burniţează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, şoferul care a provocat accidentul de pe DN 2, intrând pe contrasens, are o alcoolemie de 0, 22 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Maşina sa, o Skoda, are pe roţile din faţă anvelope de vară, deşi afară burniţează.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul de 49 de ani, care era însoţit de doi pasageri, a scăpat maşina de sub control, pe fondul vitezei şi al şoselei umede, şi a pătruns pe contrasens unde a intat în coliziune cu o altă maşină.

În urma impactului a rezultat rănirea a şase oameni: trei din maşina care a provocat accidentul şi trei din autoturismul care rula regulamentar. În maşina lovită se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani, o tânără de 17 ani şi un tânăr de 27 de ani.

Toate cele şase victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău, fiind investigaţi de medici.

Traficul în zona în care s-a produs evenimentul a fost reluat.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.