Poliţia Locală din subordinea Primăriei Buzău a demarat o anchetă după ce un poliţist local aflat în concediu de odihnă a fost prins în timp ce ieşea dintr-un supermarket fără a plăti un produs luat de pe rafturi şi care era ascuns într-un rucsac. De asemenea, Poliţia Judeţeană a deschis dosar penal pentru furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Sorin Trifan, la nivelul instiutuţiei a fost demarată o anchetă pentru a se stabili dacă  poliţistul local, care era în concediu de odihnă, a furat din supermarket. La finalul anchetei, dacă se va dovedi furtul, bărbatul, care este un angajat vechi al Poliţiei Locale Buzău, va fi concediat.

În fapt, bărbatul de 48 de ani, angajat vechi al Poliţiei Locale Locale Buzău, dar care acum era în concediu de odihnă, a mers la un supermarket din oraş de unde a luat de pe rafturi mai multe bunuri. Omul nu avea coş de cumpărături. La casă a plătit  produsele, însă nu şi o cutie cu 2 sticle de vin pe care o avea în rucsac.

Totul a fost observat de agentul de pază al magazinului, care a alertat Poliţia.

Întrebat de poliţişti ce s-a întâmplat, poliţistul local a declarat că nu a vrut să fure vinul, ci a uitat să-l scoată din rucsac şi să-l achite la casă.

Poliţia Judeţeană a deschis în acest caz un dosar penal pentru furt şi continuă cercetările în acest caz.

Dacă se va demonstra că bărbatul a vrut să fure vinul, el va fi dat afară din Poliţia Locală, conform reprezentanţilor instituţiei. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.