O petrecere de botez, la care participau peste 100 de persoane, a fost întreruptă, duminică seara, de poliţiştii şi jandarmii buzoieni. Până în prezent au fost date 20 de sancţiuni. Petrecerea ar fi fost organizată de un preot, pentru copilul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrecerea era organizată la un local situat la ieşirea din municipiul Buzău spre Ploieşti, iar poliţiştii şi jandarmii au acţionat după ce au fost anunţaţi de unul dintre participanţi. Oamenii legii au intrat în local, au oprit petrecerea şi au dat mai multe sancţiuni a căror valoare este în curs de centralizare.

Subprefectul judeţului Buzău Adina Moiseanu a confirmat descinderea forţelor de ordine şi a declarat că au fost date deja 20 de sancţiuni.

În timp ce forţele de ordine erau în local, invitaţii au început rând pe rând să plece.

Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, petrecerea de botez ar fi fost organizată de un preot dintr-o comună de pe Valea Slănicului care şi-ar fi creştinat copilul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.