O autospecială de Poliţie de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Buzău, care se afla în misiune şi se îndrepta spre un accident cu victimă, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, a fost implicată sâmbătă într-un eveniment rutier, la ieşire din municipiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene, maşina, în care se aflau doi poliţişti de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Buzău, a fost lovită de un autoturism condus de o tânără de 25 de ani din judeţul Neamţ. Autospeciala de Poliţie avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune când a fost lovită de maşină, într-un rond din apropierea unui centru comercial.

În urma  tamponării, maşina Poliţiei dar şi autoturismul care a lovit autospeciala au fost avariate, însă nici poliţiştii şi nici tânăra nu au fost răniţi.

Înainte de a fi implicată în evenimentul rutier, maşina de Poliţie se îndrepta spre un accident în care un biciclist fusese lovit de o autoutilitară.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că un biciclist, în vârstă de 63 de ani, din Buzău, care circula pe direcţia municipiul Buzău către Mărăcineni, a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară condusă dinspre DN2E85 către Mărăcineni, de către un şofer de 74 de ani, din localitatea Buda.

Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

”În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.", a transmis IPJ Buzău.

Biciclistul era sub influenţa alcoolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.