Incendiul izbucnit, joi după-amiază, pe dealurile din comuna Năeni, judeţul Buzău, a fost lichidat vineri dimineaţă, în jurul orei 8.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Buzău, focul a fost stins în jurul orei 8.00 şi au fost afectate aproximativ 200 de hectare de vegetaţie uscată. Cauza incendiului va fi stabilită în urma cercetărilor.
Incendiul de vegetaţie uscată a izbucnit joi după amiază pe dealurile din comuna Năeni, judeţul Buzău. Manifestat iniţial pe o suprafaţă de 20 de hectare, focul s-a extins, fiind favorizat de vântul care sufla cu putere şi a cuprins aproximativ 200 de hectare.
Peste 50 de pompieri, cu 4 autospeciale, 2 ATV-uri şi o cisternă au intervenit toată noaptea pentru lichidarea acestuia.
Incendii s-au produs joi şi în alte localităţi din judeţul Buzău unde au ars mai multe hectare de vegetaţie uscată, dar şi animale care au fost surprinse de flăcări.
Bilanţul suprafeţelor afectate, cât şi cauzele care au dus la producerea incendiilor sunt în curs de evaluare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.