Zeci de pompieri au intervenit duminică pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un motel din localitatea buzoiană Istriţa de Jos. În motel se aflau proprietarul şi familia acestuia, care au reuşit să se evacueze când imobilul a fost cuprins de foc

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit duminică în jurul orei 4.30. Pompierii  au fost solicitaţi prin sistemul unic de urgenţă 112, să intervină la un incendiu izbucnit la un motel de pe raza localităţii Istriţa de Jos din comuna buzoiană Săhăteni.
La faţa locului s-au deplasat de urgenţă peste 35 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD din cadrul ISU BUZĂU, fiind sprijiniţi cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Mizil. 
 
Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că incendiul se manifesta generalizat la mansardă şi la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, din primele estimări. 
În interiorul clădirii,  nu au fost surprinse persoane, cei aflaţi înăuntru autoevacuâdu- se până la sosirea pompierilor. 
Având în vedere pericolul propagării incendiului la staţia GPL din apropiere, existând un risc ridicat de explozie, pompierii au format în paralel mai multe dispozitive de stingere şi de limitare a propagării, lucrând pe mai multe fronturi, pentru localizarea şi lichidarea rapida a incendiului şi înlăturarea pericolelor generate de acesta.
Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore de luptă cu flăcările, iar în prezent se stabileşte cauza producerii acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.