Un incendiu puternic a izbucnit marţi în Piaţa Centrală a municipiului Buzău la nişte construcţii din panouri tip sandwich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Buzău, 6 autospeciale şi peste 25 de pompieri intervin pentru localizare şi lichidare focului. În construcţia cuprinsă de flăcări informaţii se află 2 butelii. Din primele informaţii, nu sunt persoane blocate în zona afectată de incendiu.
 
UPDATE - Incendiul a fost localizat si se lucreaza la lichidarea ultimelor focare. Cauza incendiului urmeaza a fi stabilita la finalul interventiei.
ŞTIREA INIŢIALĂ - De asemenea, a fost emis mesaj RO-Alert care avertizează buzoienii că există un incendiu cu degajări mari de fum şi li se solicită să lase libere căile de acces.
„INCENDIU-major cu degajări mari de fum produs la anexe-Piaţa Centrală. Ocoliţi/evitaţi zona! Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi”, este mesajul transmis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.