Şoferul microbuzului lovit de tren în urmă cu două săptămâni la Bâlhacu, judeţul Buzău, a murit. Fostul poliţist a decedat în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Buzău, bilanţul accidentului pe care l-a provocat ajungând, astfel, la cinci morţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul în vârstă de 50 de ani, originar din Vrancea, a murit la spital, în Secţia Terapie Intensivă unde a fost internat imediat după producerea tragediei.

El nu a putut fi transferat la un spital din Bucureşti pentru că nu ar fi rezistat pe drum. Bilanţul tragediei de la Bâîlhacu a ajuns, astfel, la cinci morţi.

În urmă cudouă două săptămâni, un microbuz cu 16 oameni a fost izbit de un tren, la ieşire din satul buzoian Bâîlhacu. Şoferul microbuzului a ignorant semnalele acustice şi luminoase şi bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar maşina a fost izbită în plin şi târâtă zeci de metri.

Patru oameni au murit în urma impactului, iar 12 au fost răniţi, unii dintre ei grav.

Victimele se întorceau din străinătate ca să petreacă sărbătorile pascale în România. Pasagerii care urmau să ajungă la Brăila şi Galaţi fuseseră preluaţi de la Bihor, de microbuzul condus de Viorel Linţeanu, un fost poliţist din Vrancea retras din activitate.

În urma prelevării probelor de sânge s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice. De altfel, Viorel Linţeanu avea şi permisul suspendat tot pentru băutură, acesta circulând cu o dovadă, după ce contestase măsura poliţiştilor.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.