Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi, vineri seară, despre dispariţia unei fetiţe de 8 ani şi 10 luni din localitatea Bisoca. Copila a plecat la ora 17.00 către un câmp unde cosea bunicul său, aflat la 500 de metri de casă, şi nu a mai revenit. Poliţiştii cer ajutorul oamenilor pentru găsirea fetei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi, vineri seară, cu privire la faptul că Ploscaru Nicoleta, de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri şi nu a revenit.

Fata ar fi pornit într-o zonă de fâneaţă, unde cosea bunicul său, însă trebuia să traverseze o porţiune de pădure pentru a ajunge la el.

Fata are o înălţime de 120 de centimetri, greutate 30 de kilograme, păr şaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roşu cu negru.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie”, au transmis poliţiştii din Buzău.

La acest moment sunt angrenaţi în căutări aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, sunt utilizaţi 2 câini de urmă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.