Pompierii din Buzău au reuşit să coboare femeia de 49 de ani care ameninţa că se aruncă de la etajul al cincilea al unui bloc, după mai bine de trei ore de negocieri. Ea a fost dusă cu ambulanţa la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Buzău au reuşit, joi seară, după mai bine de trei ore de negocieri, să coboare femeia care ameninţa că se aruncă din gol, de la etajul al cincilea al unui bloc turn.

Un pompier a convins-o să urce pe autoscară şi a coborât până în dreptul etajului al patrulea, unde a fost trasă în balcon. De acolo, a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la spital. 

O femeie de 49 de ani din municipiul Buzău, cunoscută cu afecţiuni psihice, a ieşit în afara balconului neînchis al apartamentului său situat la etajul al şaselea al unui bloc turn.

Martorii povestesc că, nu se ştie exact cum, femeia a coborât un etaj sprijinindu-se de balcon şi geamuri şi a stat agăţată mai bine de trei ore. În apartamentul la care s-a oprit nu este nimeni acasă, iar femeia a ameninţat că se aruncă în gol.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autoscară care a urcat până la aproximativ trei metri de ea. 

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.