Trei tineri cu vârste între 15 şi 22 de ani, din municipiul Buzău, s-au ales cu dosar penal după ce, în timp ce se aflau într-o maşină, în trafic, au îndreptat un pistol de tip ”airsoft” înspre un şofer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Buzău, patru tineri care marţi se aflau într-un autoturism, pe un drum de exploatare situat între localităţile Vadu Paşii şi Buzău, fără a exista o situaţie conflictuală în trafic, au scos un pistol şi l-au îndreptat spre un şofer, pentru a-l intimida.  

Bărbatul s-a speriat şi a sunat la Poliţie. 

Poliţiştii au depistat autoturismul în care se aflau tinerii pe drumul naţional 2B, pe sensul de mers spre municipiul Buzău.

În urma verificărilor efectuate, în autoturismul în care se aflau cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani, toţi din municipiul Buzău, poliţiştii au găsit un pistol de tip ”airsoft”, împreună cu mai multe articole specifice, care ar fi fost procurate dintr-un magazin on-line.

Trei persoane au fost conduse la Poliţia Municipiului Buzău la audieri.

Poliţiştii au stabilit că cel care a scos pistolul şi l-a îndreptat către şofer este un tânăr de 22 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pistolul şi celelalte materiale fiind ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.