Doi bărbaţi au murit, miercuri, în accidentul aviatic din judeţul Buzău. Anchetatorii au găsit asupra lor documente din care reiese că ar fi din Cluj-Napoca, anunţă primarul oraşului Nehoiu, Ionuţ Milea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primarului din Nehoiu, Ionuţ Milea, asupra celor două victime, doi bărbaţi, ar fi fost găsite documente din care ar reieşi că ar fi din Cluj-Napoca.

”E totul plin de fiare acolo, nu putem desluşi mare lucru. Din documente, reiese că victimele ar fi din Cluj-Napoca. E o zonă greu accesibilă, am mers cu maşina, apoi pe jos vreo 40 de minute ”, a declarant primarul oraşului Nehoiu.

Informaţia că cele două victime ar fi din Cluj-Napoca nu este confirmată şi de Poliţia Buzău, care precizează că va veni cu detalii odată ce procurorul de caz va ajunge la locul accidentului.

Totodată, există informaţii că aparatul de zbor ar mai fi fost implicat într-un incident în urmă cu 3 ani, la Topoloveni, când pilotul s-ar fi salvat, dar şi că avionul nu ar fi fost omologat să efectueze zboruri în spaţiul aerian românesc.

În zona accidentului, a plouat torenţial în ultimele ore şi a bătut vântul cu putere, vremea fiind nefavorabilă încă din cursul zilei de marţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.