Circulaţia a fost oprită sâmbătă simineaţă pe DN 2B, după ce două autoturisme s-au ciocnit, unul dintre ele blocând total drumul. O persoană a fost rănită. Accidentul a fost provocat de un bărbat aflat în stare de ebrietate. El a fost prins ulterior de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Conform Poliţiei Judeţene Buzău, accidentul s-a produs pe DN2 B, între două autoturisme, traficul fiind blocat zeci de minute, ceea ce a dus la formarea unor cozi lungi de maşini.

Când au ajuns la locul accidentului, oamenii legii nu i-au găsit însă pe ambii şoferi implicaţi, ci doar pe unul dintre ei, care era rănit grav.
 
"Din primele date de la faţa locului a  reieşit faptul că este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Buzău către Brăila, al cărui conducător auto nu a fost identificat  la faţa locului, şi masina care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un şofer în vârstă de 60 de ani, din Brăila. În urma impactului, maşina condusă de şoferul de 60 de ani s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului  brăilean, care a fost preluat de ambulanţă pentru îngrijiri medicale" transmite IPJ Buzău.
La scurt timp, poliţiştii au depistat un bărbat în  vârstă de 31 de ani, din Gălbinaşi, bănuit ca ar fi fost la volanul autoturismului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemei. 
Poliţiştii au întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Pe DN 2B, localitatea Poşta Cilibia, judeţul Buzău, s-a produs o coliziune frontală între 2 autoturisme, în urma căreia unul dintre acestea s-a răsturnat pe un câmp, iar celălalt blochează total drumul”, anunţă ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, o persoană din autoturismul răsturnat a fost rănită, aflându-se în evaluare medicală în ambulanţă.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.