Circulaţia pe DN2 E85 la limita judeţelor Buzău şi Vrancea este blocată, duminică seară, în urma unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, un şofer rămânând încarcerat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, a declarat că şoferul unei autoutilitare care se deplasa dinspre Focşani spre Buzău ar fi intrat într-o depăşire, autovehiculul fiind lovit de un TIR şi aruncat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt TIR care mergea regulamentar din sens opus.

În urma impactului, şoferul autoutilitarei a fost rănit şi a rămas încarcerat, pompierii lucrând pentru scoaterea acestuia din maşina avariată.

O autosanitară de la Serviciul de Ambulanţă Buzău care venea de la Iaşi a oprit şi a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.