Cinci persoane, între care un copil de 7 luni, au ajuns, marţi seară, la spital, după ce au fost răniţi într-un accident rutier produs pe DN 10, în localitatea Ojasca. Din primele date, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 49 de ani care a intrat cu viteză într-o curbă şi nu a mai putut controla autoturismul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 10 în localitatea Ojasca, un bărbat de 49  de ani din Pîrscov, ar fi efectuat virajul în curbă fără a adapta viteza, intrând pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de o femeie de 73 de ani, din Bucureşti.

În urma impactului, şoferiţa de 73 de ani precum şi alte 3 persoane aflate în maşina sa, dar şi un copil de 7 luni din autoturismul bărbatului care a provocat accidentul au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre victimele accidentului, un bărbat de 32 de ani, din Bucureşti, se află la spital în comă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier al IPJ Buzău au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.