Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite duminică după-amiază într-un accident produs pe DN 2 (E 85), în localitatea buzoiană Căldăruşanca. Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital, unul fiind în stare gravă. În judeţul Buzău, se înregistrează fenomenul de ploaie îngheţată, iar şoselele sunt acoperite cu polei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu, două autoturisme s-au ciocnit în localitatea la Căldăruşanca, în urma impactului cinci persoane fiind rănite. Două dintre victime sunt copii. Răniţii sunt duşi la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă.

Duminică după-amiază, traficul pe DN 2 se desfăşoară îngreunat din cauza ploii îngheţate. Cea mai complicată situaţie este pe DN 2, unde pe mai multe porţiuni s-a format polei. De asemenea, probleme sunt pe drumurile spre Brăila, unde este polei pe multe porţiuni.

În ultimele ore, în judeţul Buzău, mai multe maşini au ieşit în  afara şoselei sau chiar s-au răsturnat din cauza poleiului.

De altfel, reprezentanţii Poliţiei Buzău au anunţat că au informat administratorul drumurilor despre situaţia existentă pentru ca acesta să remedieze situaţia şi să acţioneze în zonă cu material antiderapant.

Meteorologii au emis, duminică după-amiază, o avertizare cod portocaliu de polei pentru Bucureşti şi zece judeţe, până la ora 18.00.

Judeţele vizate de avertizarea cod portocaliu sunt: Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău, Ilfov şi Călăraşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.