Traficul pe DN 2 E85 se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, după ce cinci autovehicule au fost implicate într-un accident rutier în urma căruia 4 persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între cinci autoturisme ce se deplasau pe direcţia Vrancea către Buzău. 

Acestea erau conduse de trei şoferi bucureşteni, unul de 49 de ani şi doi de 39 de ani, un conducător auto din Constanţa, de 25 de ani şi o şoferiţă din Vrancea, de 33 de ani.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru pasageri din maşina şoferiţei, trei minori cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi o femeie de 40 de ani, toţi din Vrancea.
 
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
 
În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit IPJ Buzău, din primele date, la Poşta Câlnău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule.

”Patru persoane sunt evaluate medical la acest moment”, a transmis sursa citată.

De asemenea, pe alte două drumuri naţionale din judeţul Buzău - DN10 şi DN1 B - s-au produs accidente rutiere în urma cărora doi biciclişti au fost accidentaţi de autovehicule.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.