Bărbatul din localitatea Costeşti, judeţul Buzău, care s-a urcat pe casă, ameninţând că se aruncă de la circa 10 metri înălţime, a renunţat la gestul său, după mai mult de 15 ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, tânărul a fost coborât de pe acoperişul casei sale după circa 15 ore.

Bărbatul a fost coborât cu ajutorul unei funii şi al pompierilor, în urma discuţiilor purtate cu autorităţile şi cu familia şi vecinii.

Bărbatul are probleme psihice. În noaptea de marţi spre miercuri, el s-a încuiat într-o cameră a casei, rudele speriindu-e că s-ar putea sinucide. La un moment dat, oamenii au sunat la 112 şi au cerut sprijinul Poliţiei.

Spre dimineaţă, bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei şi acolo a stat până miercuri la ora 21.00, când psihologul şi un negociator de la Poliţia Judeţeană, sprijiniţi de pompieri, dar şi de familie, l-au convins să coboare.

Bărbatul va fi transportat acum.la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.