Un scandal de proporţii a avut loc într-un club din Buzău, în timpul conflictului dintre două grupuri de tineri fiind trase focuri de armă. Duminică seară, cel care a tras cu arma a fost reţinut de poliţiştii din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, în dimineaţa zilei de 7 aprilie, în jurul orei 5:30, în zona unui club de pe raza municipiului Buzău a avut loc un conflict spontan între patru buzoieni pe de o parte şi şase prahoveni, de cealaltă parte. Din verificările efectuate se pare că incidentul s-ar fi produs pe fondul unor discuţii legate de unele dedicaţii muzicale. Unul dintre prahoveni a folosit un pistol tip Airsoft, armă ce nu este supusă autorizării şi a tras două focuri în plan vertical, niciunul nefiind vătămat.

Alertată, Poliţia judeţului Buzău a intervenit la faţa locului, identificându-i şi conducându-i la sediu pe scandalagii. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, iar un prahovean a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.