Un bărbat de 27 de ani din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, este cercetat penal sub control judiciar pentru proxenetism după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce intermedia întreţinerea de relaţii sexuale contra cost între doi localnici şi o tânără de 18 ani care era dispărută de acasă de o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii din Pogoanele au fost sesizaţi, în 10 noiembrie, de către o localnică cu privire la faptul că nepoata sa a plecat de la domiciliul ei de aproximativ o săptămână şi nu a mai revenit. În scurt timp, persoana căutată a fost găsită şi, din discuţiile purtate cu aceasta, au reieşit indicii că tânăra întreţine relaţii contra cost, intermediate de către un bărbat, de 27 de ani, tot din Pogoanele.
 
Poliţiştii l-au prins pe bărbat în flagrant delict, în timp ce ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani, între tânăra de 18 ani şi alţi doi localnici. 
 
În baza probatoriului administrat, bărbatul de 27 de ani a fost reţinut, pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru proxenetism. Ulterior, procurorul a dispus continuarea cercetărilor faţă de acesta, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub control judiciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.