Un bărbat de 53 de ani din satul Tulburea a ajuns, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău cu mai multe răni provocate de un urs care l-a atacat când se afla cu vitele la păscut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă, la U.P.U-SMURD a fost transportat un bărbat, în vârsta de 53 de ani, din comuna Cozieni care a suferit un traumatism toraco-abdominal şi multiple escoriaţii, după ce a fost atacat de un urs. În prezent, bărbatul este stabil hemodinamic şi respirator, iar investigaţiile medicale sunt în curs de desfăşurare.
 
Incidentul a avut loc miercuri dimineaţă, când ambulanţa a fost solicitată de un localnic prin apel la 112. Echipajul de pe ambulanţă a decis că rănile provocate de urs pun viaţa bărbatului în pericol şi a fost nevoie de transportul acestuia la U.P.U. Buzău.
 
În zonă a fost emis mesaj RO-Alert privind prezenţa ursului, iar un echipaj al IJJ Buzău, împreună cu viceprimarul localităţii şi cu paznicul de vânătoare, patrulează preventiv în zona în care a fost văzut animalul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.