Aproximativ 12.000 de pui au murit fiind intoxicati cu fum în urma unui incendiu care a cuprins marţi o hală din localitatea Glodeanu Siliştea, din judeţul Buzău. Pentru stingerea incendiului care a distrus mare parte din hală au intervenit pompierii din judeţul Ialomiţa..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a fost semnalat marţi dimineaţă. La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detaşamentul Urziceni, din judeţul Ialomiţa, cu 2 autospeciale cu apă şi spumă, în sprijin venindu-le un echipaj SMURD şi voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate. În momentul sosirii echipajelor la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum în interiorul halei.

Pompierii au acţionat aproximativ 3 ore pentru lichidarea incendiului. Nu a existat pericol de extindere la vecinătăţi.

Au ars instalaţia de iluminat, instalaţia sistemului de adăpare şi hrănire a puilor şi sistemul de deschidere a ventilaţiei în hală.

De asemenea, în urma incendiului au murit aproximativ 12.000 de pui de o zi, din cauza intoxicării cu fum.

Pompierii împreună cu personalul au salvat aproximativ 24.000 de pui din hala afectată de incendiu.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.