Poliţiştii din Buzău fac cercetări în cazul unui accident produs duminică dimineaţă, in care au fost răniţi doi tineri, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Buzău, accidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe o stradă din municipiul Buzău.
 
Din primele date de la faţa locului a reieşit că şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a părăsit partea carosabilă.
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi ocupanţi ai maşinii, doi tineri de 19 şi 22 de ani, din localităţile CA Rosetti şi Săgeata.
 
Imediat după producerea evenimentului, şoferul a părăsit locul accidentul. La acest moment, poliţiştii continuă investigaţiile pentru identificarea şi depistarea acestuia. 
 
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital.
 
În acest caz va fi deschis dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.