Un şofer beat şi fără permis a lovit marţi noaptea o altă maşină şi un stâlp de iluminat, pe bulevardul Ghencea, din Capitală. El era urmărit de poliţişti pentru că nu oprise la semnalul acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În jurul orei 00.05, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat. În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bd. Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal", relatează Poliţia Capitalei.
A fost identificat şoferul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat ca se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 
 
Din primele verificări, s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Şoferii ambelor vehicule implicate în accident au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital atât pentru îngrijiri medicale, cât şi pentru recoltarea de mostre biologice în cazul celui aflat sub influenţa alcoolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.