Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 25 au fost sesizaţi, duminică, cu privire la faptul că un bărbat s-a închis într-o cameră a locuinţei din Sectorul 6 şi ameninţă că se sinucide. În urma negocierilor purtate cu bărbatul, acesta a renunţat la gestul său, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la o unitate spitalicească, anunţă Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La data de 4 decembrie 2022, în jurul orei 12.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 25 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a închis într-o cameră a locuinţei din Sectorul 6 şi ameninţă că se sinucide, se arată într-un comunicat oficial. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei pentru a lua primele măsuri.

De asemenea, s-a solicitat prezenţa unui negociator şi a unui echipaj medical. Totodată, având în vedere condiţia acestuia, a fost solicitată prezenţa unui interpret mimico-gestual.

În urma negocierilor purtate cu bărbatul, acesta a renunţat la gestul său, fiind preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la o unitate spitalicească

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.