Un bărbat de 94 de ani a fost salvat din incendiul care i-a cuprins locuinţa de poliţiştii care au spart uşa şi au intrat în locuinţă . Incendiul a avut loc într-un imobil din Sectorul 3, unde bărbatul era semiconştient, intoxicat cu monoxid de carbon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17 octombrie 2023,  poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 13 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 3, a izbucnit un incendiu. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, din interiorul apartamentului în care incendiul era în desfăşurare, se auzeau strigăte de ajutor, iar poliţiştii au reuşit să forţeze uşa şi să o deschidă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că în interiorul locuinţei poliţiştii au găsit, întins pe podea, un bărbat, în vârstă de 94 ani, aflându-se în imposibilitatea de a se mişca.

”În continuare, poliţiştii au scos de urgenţă victima din locuinţă şi i-au acordat primul ajutor, întrucât aceasta se afla în stare de semiconştientă şi respira foarte greu, din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon. De asemenea, un echipaj de prim-ajutor sosit la adresă i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, acesta fiind, ulterior, condus la o unitate de specialitate, unde a rămas internat”, a mai transmisn sursa citată.

Totodată, mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.