Un bărbat din Bucureşti a fost arestat la domiciliu, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Bărbatul a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului, fiind identificat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 18 Iulie a.c., în jurul orei 14:30, prin apel  112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la faptul că un autovehicul care circula pe o stradă din sectorul 5 a accidentat un pieton, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. După producerea accidentului de circulaţie, conducătorul autovehiculului a părăsit locul faptei, însă a fost identificat la scurt timp de poliţiştii rutieri, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.  

Sursa citată a precizat că şoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

”În acest context, bărbatul a fost condus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei. La data de 19 Iulie a.c., organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au  reţinut persoana în cauză pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi a fost prezentat în faţa magistraţilor care au dispus măsura arestului la domiciliu”, a mai prcizat ursa citată.  

Cercetările sunt continuate de Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.